Vyšla mobilní hra Mortal Kombat: Onslaught
i Zdroj: NetherRealm Studios
Novinka Vyšla mobilní hra Mortal Kombat: Onslaught

Vyšla mobilní hra Mortal Kombat: Onslaught

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 10. 2023 08:00

Vydavatelství Warner Bros Games mobilní hře Mortal Kombat: Onslaught příliš marketingu nevěnovalo, a najednou tu máme plnou verzi. Pojďme si říct pár detailů, nechybí pak ani launch trailer. Dokážete porazit Shinnoka a zachránit Raidena?

Reklama

Po téměř přesně roce od oznámení mobilního RPG je Mortal Kombat: Onslaught konečně venku. Hra vyšla v rámci oslav 30. výročí značky Mortal Kombat ve verzích iOS a Android. Nicméně nejedná se o titul, který by mělo na starost externí studio, jak bývá zvykem. Na hře pracovalo samo NetherRealm - tvůrci hlavní série Mortal Kombat.

V Mortal Kombat: Onslaught budou hráči moci rozpoutat totální chaos ve strategických, rychlých bitvách až s deseti postavami najednou,

prozradil Ed Boon. "Mortal Kombat: Onslaught představuje novou úroveň strategické hry a jsme nadšeni, když vidíme, jak hráči budují své týmy, aby překonali různé nepřátele a výzvy." dodall Ed.

Ve hře narazíme až na 50 ikonických postav, chybět samozřejmě nebudou ti nejoblíbenější, jako Sub-Zero, Scropion, Raiden nebo Liu Kang. Těšit se pak můžeme na příběhovou část, která odvypráví příběh - hráči mají za úkol přijít Raidenovi na pomoc a postavit tým bojovníků, aby překazili Shinnokovy plány. Chybět pak nebude ani PvP část.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama