Red Dead Redemption Remastered Novinka Videoporovnání původní a nové verze Red Dead Redemption

Videoporovnání původní a nové verze Red Dead Redemption

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 8. 2023 20:00

Red Dead Redemption sice v remasterované edici nevyjde, nicméně menších změn se nakonec dočká. Dokazuje to včerejší oznamovací trailer, podívejte na porovnání s tím původním z roku 2010, na první pohled byste to ale asi nepoznali.

Reklama

Rockstar Games včera oznámil, že legendární westernová akce Red Dead Redemption se podívá i na další platformy. Nově ji již od 17. srpna uvidíme také na konzoli Nintendo Switch, PlayStation 4 a díky zpětné kompatibilitě také na PlayStation 5. Bohužel, nějak se opět zapomnělo na PC hráče, kteří tvoří zhruba polovinu celé komunity. Rockstar Games znovu zklamal, po absolutně nepovedeném GTA: The Trilogy je tu další průšvih, Red Dead Redemption nevyjde v remasterované edici, jak se několik posledních měsíců spekulovalo, navíc i za obyčejný port 13 let staré hry chtějí 50$. Menších změn se ale přeci jen dočkáme.

Žádný remaster, Red Dead Redemption oznámeno pro PlayStation 4 a Nintendo Switch, vyjde 17. srpna
i Zdroj: Rockstar Games Studio

Žádný remaster, Red Dead Redemption oznámeno pro PlayStation 4 a Nintendo Switch, vyjde 17. srpna

Přichází velké zklamání, Rockstar Games pravděpodobně žádný remaster Red Dead Redemption nechystá, všechny ty novinky a…

7. 8. 2023 18:00

Jak můžeme vidět v přiloženém videu výše, nová verze je o něco malinko lepší, na první pohled si toho ale nikdo nevšimne. Hra dostala mírně vylepšené nasvícení a stíny. Jak na systémech PS4 a Switchi poběží se dozvíme už zhruba za 2 týdny.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama