Venom 3 přijde do kin 8. listopadu 2024, stávka herců je u konce
i Zdroj: Marvel Studios
Filmy a seriály Novinka Venom 3 přijde do kin 8. listopadu 2024, stávka herců je u konce

Venom 3 přijde do kin 8. listopadu 2024, stávka herců je u konce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 11. 2023 15:00

Venom 3 přijde do kin 8. listopadu 2024, hlásí oficiální web společnosti Sony. Kdo bude režisérem trojky? Brzy bychom konečně mohli dostat první trailer.

Reklama

Celkem dlouhá stávka herců končí a tak nic nebrání v natáčení nových filmů. Konkrétně Venom 3 přijde do kin 8. listopadu 2024. Původní plán však zněl jinak, třetího dílu jsme se měli dočkat již v červnu, nakonec se díky bohu stihne už příští rok.

Insomniac Games: Venom by mohl dostat vlastní hru
i Zdroj: Insomniac Games

Insomniac Games: Venom by mohl dostat vlastní hru

Marvel's Spider-Man 2 sice vyšel teprve dnes, přesto už se začíná mluvit o možném pokračování. V tom bychom však nemuseli…

20. 10. 2023 15:00

O třetím díle toho příliš nevíme, jistotou je samozřejmě skvělý herec Tom Hardy, který se do role Eddieho Brocka náramně hodí. Ke změně ale opět přijde v případě režie. O první naprosto parádní díl se postaral Ruben Fleischer, o dvojku Andy Serkis, třetí díl odrežíruje Kelly Marcel, ten se pod celou sérii podepíše také jako scenárista.

Připomeňme si druhý díl trailerem

Venom je postava z komiksu Spider-Man. Je to mimozemský symbiont, představující černou hmotu, která se přisaje na hostitele a způsobí u něj tělesné a psychické změny (zvýšení agresivity), které však nikdy nejsou v plné kontrole symbionta a jeho hostitel má vždy částečnou kontrolu nad jejich akcemi. Černý symbiotický kostým se objevil poprvé v čísle 252. Ultimate Spider-Man a postava v čísle 300 téhož časopisu.” Píše se v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama