Insomniac Games: Venom by mohl dostat vlastní hru
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Insomniac Games: Venom by mohl dostat vlastní hru

Insomniac Games: Venom by mohl dostat vlastní hru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 10. 2023 15:00

Marvel's Spider-Man 2 sice vyšel teprve dnes, přesto už se začíná mluvit o možném pokračování. V tom bychom však nemuseli hrát přímo za Spider-mana, ale za jednoho z anti-hrdinů. Doslova byl zmíněn oblíbený Venom. Nezapomeňte hlasovat v anketě.

Reklama

Studio Insomniac Games konečně vydalo dlouho očekávanou hru Marvel's Spider-Man 2. Ta si mimochodem v recenzích i nadále odnáší velmi vysoké známky v recenzích, což z ní dělá adepta na hru roku 2023. Jaké jsou další plány? Jistě se většina zaměstnanců zapojí do vývoje Marvel's Wolverine - o tom aktuálně nic nevíme, každopádně se tvrdí, že vyjde v roce 2024, nejpozději pak 2025. 

A my možná už dnes víme, co by mohlo být dalším projektem. Režisér Jon Paquette z Insomniac Games v rozhovoru prozradil, že připraví to, po čem budou fanoušci volat nejvíce. Doslova pak zmínil, že dojít klidně může na spin-off, který se bude čistě věnovat Venomovi. To zní skvěle, co myslíte? Otázkou nyní je, myslel menší spin-off podobně jako v případě prvního dílu, kdy vyšla expanze Miles Morales nebo samostatný velký díl? To už je teď vedlejší, každopádně my bychom si za Venoma rádi zahráli!

Co bude dál, uvidíme až po vydání Spider-Man 2. Připravíme to, co hráči opravdu chtějí,

nechal se slyšet Jon Paquette pro server Insider.com. “Více prozradím až ve správnou chvíli,” dodal. Nicméně, co by hráči opravdu chtěli? Pokud bychom měli vybrat jednu z oblíbených postav ze Spider-Mana, jistě by hráči volali právě po Venomovi. Mezi další oblíbené anti-hrdiny patří Goblin, Sandman, Kraven nebo Chameleon. Jaký spin-off byste si přáli vy?

ANKETA: Za jakého anti-hrdinu byste si chtěli zahrát?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama