Ve Starfield nebudou žádná pozemní vozidla pro rychlejší cestování, půjdeme všude pěšky?
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Ve Starfield nebudou žádná pozemní vozidla pro rychlejší cestování, půjdeme všude pěšky?

Ve Starfield nebudou žádná pozemní vozidla pro rychlejší cestování, půjdeme všude pěšky?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 6. 2023 17:19

Bethesda oficiálně prozradila, že ve Starfield nebudou pozemní vozidla, motorky ani nic podobného pro rychlejší cestování či prozkoumávání planet. Jak to chtějí vyřešit? Na to vlastně částečně odpověděl nedávný gameplay.

Reklama

Microsoft i Bethesda už zodpověděly na spousty otázek hráčů, víme jak to bude se stavěním vesmírných lodí nebo kolik času přibližně ve hře strávíme, a na spousty dalšího odpověděla Starfield Direct konference. Vzhledem k velikosti hry je však spousty dalších ještě nezodpovězených. Jak to například bude s cestováním po obrovském otevřeném světě? Hráči jsou dnes zvyklí na nejrůznější možnosti, nejčastěji však jde o vozidla či nějaký druh motocyklů, jinde k tomu zase slouží různé zvířecí typy (viz Avatar). Jak to bude ve Starfieldu?

"Bohužel nedojde na žádný druh vozidel ani možnost osedlat si nějaké zvíře. “Budete se cítit dobře i při chůzi pěšky, navíc můžete využít Boost Pack, který jste mohli vidět během nedávné ukázky”, reaguje Bethesda. 

Pro nás je to samozřejmě nemilé překvapení, upřímně jsme čekali, že takto rozlehlé planety dostanou nějaké typy vozidel, přeci jen by se lépe prozkoumávaly. Nicméně uvidíme, jak to Bethesda s jejich JetPackem vymyslela, třeba nám bude stačit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama