Bethesda: Starfield nevyjde s tolika chybami co naše minulé hry, hru testují všichni testeři z Microsoftu
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Bethesda: Starfield nevyjde s tolika chybami co naše minulé hry, hru testují všichni testeři z Microsoftu

Bethesda: Starfield nevyjde s tolika chybami co naše minulé hry, hru testují všichni testeři z Microsoftu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 6. 2023 11:19

Jelikož Starfield poběží na velmi zastaralém enginu, hráči očekávají chyby, a není divu, Bethesda je tím bohužel již dávno vyhlášena. Každopádně Phil Spencer a Matt Booty z Microsoftu slibují nejméně bugů ze všech jejich her, podrobnosti v článku.

Reklama

Velké prezentace Xboxu a dalších jsou za námi, a tak na nás čekají dozvuky a dodatečné informace z odprezentovaných her. Tentokrát tu máme vesmírné Starfield od Bethesdy. Jak bohužel již od oznámení víme, Starfield pojede na opravdu už zastaralém enginu, díky kterému se v hrách od Bethesdy objevuje obrovské množství nejrůznějších bugů - čehož jsou si mimochodem tvůrci dobře vědomi. 

Starfield má být doposud největší hrou jak letošního roku, tak v historii Microsoftu i Bethesdy, hráči tak mají obrovská očekávání, ale i strach právě z mnoha bugů. Situace by ale podle vyjádření Phila Spencera neměla být nějak dramatická, v rozhovoru se nechal slyšet, že Starfield měl být dávno venku, hru však ještě odložili, aby se vše dostatečně doladilo, a co navíc, Starfield prý testuje většina lidí z Microsoftu

Již máme nějaká čísla ohledně nahlášených chyb a dalších nedostatků, skvělou zprávou je, že už dnes má Starfield nejméně bugů ze všech her od Bethesdy.” dodal Matt Booty z Xboxu. 

Starfield je naplánovaný na 6. září 2023 ve verzích PC a Xbox Series X/S, nicméně ještě připomeneme dnešní bleskovku, Starfield je aktuálně nejprodávanější hrou na Steamu, tohle bude velký.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama