Už v srpnu se měly otevřít fastfoody inspirované sérií GTA, Take-Two to však zatrhlo
i Zdroj: Rockstar Games Studio
Novinka Už v srpnu se měly otevřít fastfoody inspirované sérií GTA, Take-Two to však zatrhlo

Už v srpnu se měly otevřít fastfoody inspirované sérií GTA, Take-Two to však zatrhlo

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 7. 2023 11:04

Ikonické burgery a další pokrmy oblíbených fastfoodů Burger Shot a Cluckin' Bell ze série GTA, letos lidé neochutnají. Měly se otevřít už za několik málo dnů, nicméně bez souhlasu majitele, společnosti Take-Two a Rockstar Games.

Reklama

Série Grand Theft Auto nikdy neobsahovala licencovaná vozidla, značky oblečení nebo restaurací, přesto se jimi velmi inspirovala. Například oblíbené restaurace Burger Shot (Burger King) nebo Cluckin' Bell (KFC) se objevily už v San Andreas v roce 2004, od té doby jdou s každým dílem, včetně toho posledního. A právě tyto dvě pobočky chystaly otevření, a to už za pár dnů, pravděpodobně čekaly na Comic-Con 2023. Jenže vše bylo naplánované bez souhlasu majitele, společnosti Take-Two. T2 i Rockstar Games si samozřejmě plánovaného otevření všimly a rázně zakročily - “nic se otevírat nebude”, zakročilo právní oddělení. Autorům tak nezbývalo nic jiného, než celou akci samozřejmě zrušit, nicméně přesto k jednomu odvážnému otevření dojde.

Minulou noc jsme obdrželi dopis o pozastavení akce, od právníků zastupující Take-Two Interactive. V reakci na to jsme byli nuceni zrušit akci Burger Shot, která byla naplánována na tento víkend. Otevřeme však fastfood označený jako Don't Cluckin' Tell.

Nebylo by to poprvé, stejní lidé totiž tyto “pobočky” otevřeli i minulý rok, též během Comic-Con akce. Zaměstnanci měli ikonické pracovní oděvy, nechybělo skutečné menu ani loga, to vše bez jakéhokoliv souhlasu majitele. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama