Unikají obrázky z Assassin's Creed: Mirage
i Zdroj: Spite.cz
Assassin's Creed: Mirage Novinka Unikají obrázky z Assassin's Creed: Mirage

Unikají obrázky z Assassin's Creed: Mirage

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 9. 2022 14:24

Teprve včera se začalo mluvit o novém Assassin's Creed: Mirage, a dnes tu máme první obrázek, včetně reklamního banneru.

Reklama

Včera jsme Vám přinesli článek, který se zaměřil na budoucnost populární série Assassin's Creed. Aktuálně by měly vznikat minimálně tři díly, Assassin's Creed: Rift (pracovní název), Assassin's Creed 1 Remake a Assassin's Creed: Infinite (pracovní název). Nejblíže vydání by pak mělo být Rift, které podle všeho vyjde pod finálním názvem jako Assassin's Creed: Mirage

Uběhlo pár hodin a Twitter zaplavil artwork, který název Mirage potvrzuje. Že jde pravděpodobně o pravý název nového titulu, který nás má vzít do Bagdádu, Ubisoft potvrdil jeho masivním mazáním po celém internetu. My však obrázek ulovili, sledujte výše. Níže pak už reklamní banner, který má lákat na “ The Forty Thieves Quest ”, nejspíše půjde o nějaký extra obsah pro předobjednávky.

Zda-li se opravdu začátkem roku dočkáme dílu Mirage, se nejspíše dozvíme už za pár dnů, kdy proběhne očekávané Ubisoft Forward 2022.

Unikají obrázky z Assassin's Creed: Mirage
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama