Ubisoft představil obsah season passu pro Avatar: Frontiers of Pandora
i Zdroj: Massive Entertainment
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Ubisoft představil obsah season passu pro Avatar: Frontiers of Pandora

Ubisoft představil obsah season passu pro Avatar: Frontiers of Pandora

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 11. 2023 20:00

Co všechno nás čeká v Avatar: Frontiers of Pandora po vydání? Season pass nabídne několik zajímavých skinů pro nás a naše Banshee, ale také příběhová DLC.

Reklama

Avatar: Frontiers of Pandora včera dostal status GOLD, čímž tvůrci dali vědět, že hra je definitivně hotová a nic nebrání jejímu vydání k 7. prosinci. Dnes Ubisoft, konkrétně Andrada Greciucová představila první detaily season passu, a to až do konce roku 2024.

Jako první dorazí příběhový balíček Sky Breaker, očekávejme jej v létě 2024. S ním navštívíme nové oblasti. Po setkání se starými známými postavami ale přijde něco temného, o co jde?

Druhým příběhovým balíčkem bude Secrets of the Spires, Ubisoft jej uvede až na podzim 2024. Představuje nový region na západní hranici, kde se hráči mohou těšit na vzdušné souboje s RDA, k tomu nám samozřejmě vypomůžou naši zvířecí přátelé Banshee.

“Vy, Na'vi, jste byli uneseni lidskou militaristickou korporací známou jako RDA, byli jste vycvičeni a připraveni tak, abyste sloužili jejich účelu. O patnáct let později jste svobodní, ale ocitnete se ve svém rodném místě jako cizinec. Znovu se spojíte se svým ztraceným dědictvím a začnete objevovat, co skutečně znamená být Na'vi, připojte se k dalším klanům, abyste ochránili Pandoru před RDA.” Píše se v oficiálním popisku hry.

Avatar: Frontiers of Pandora vyjde 7. prosince na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama