Na internetu se objevují hodiny gameplay záběrů z Avatar: Frontiers of Pandora
i Zdroj: Ubisoft
Avatar: Frontiers of Pandora Novinka Na internetu se objevují hodiny gameplay záběrů z Avatar: Frontiers of Pandora

Na internetu se objevují hodiny gameplay záběrů z Avatar: Frontiers of Pandora

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 11. 2023 11:00

Jestliže Avatar patří mezi vaše vyhlížené hry, potom vám začínají žně. Na internetu lze aktuálně narazit na hodiny gameplay záběrů. Ubisoft svým partnerům poskytl demo-preview verzi. Jde skutečně o přeskinované Far Cry, jak někteří tvrdili?

Reklama

Ubisoft rozeslal vybraným partnerům demoverzi, která obsahuje několik misí a velkou část světa k prozkoumání. Zdá se, že chystané datum vydání už nic neohrozí a hra skutečně dorazí stanoveného 7. prosince 2023. Dobrou zprávou je, že všichni, kteří přístup do preview verze obdrželi, mohli svoje hraní zaznamenat veřejnosti. A tak lze na YouTube od včerejška narazit na hodiny gameplay záběrů.

Svět, ve kterém se vše odehrává si většina pochvaluje, je nádherně zpracovaný a detailní. Našlo se ale i něco, co lidé kritizují, a to je bohužel, oblíbené téma: optimalizace

Dříve se objevilo několik reakcí hráčů, že: jde o přeskinované Far Cry, je tomu skutečně tak? Hratelnost se zdá být podobná a dost tomu nahrává fakt, že Avatar je překvapivě hrou z pohled první osoby. Nicméně není to doslova přeskinované Far Cry. Ale názor už si udělejte sami, přikládáme několik rozdílných videí.

Avatar: Frontiers of Pandora vyjde 7. prosince 2023 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama