Ubisoft měl zrušit připravovaný battle-royale ze světa Watch Dogs
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Ubisoft měl zrušit připravovaný battle-royale ze světa Watch Dogs

Ubisoft měl zrušit připravovaný battle-royale ze světa Watch Dogs

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 2. 2023 10:19

Jedním ze zrušených mnoha her, měl být i chystaný battle-royale ze světa Watch Dogs, v článku podrobnosti.

Reklama

Ve velkých společnostech, jako je Ubisoft jistě každým rokem odstartuje několik projektů - které jsou po nějaké době zrušeny, a my o nich nemáme tušení. Jedním z nich měl být battle-royale ze světa Watch Dogs, informace se objevila na Redditu. Jde o neověřené informace, berte je prosím s rezervou.

Hra vznikala pod pracovním názvem " Watch Dogs.EXE ", nabídnout měla klasický battle-royale, nicméně nic ve stylu velké řežby nebo rushování. Cílem bylo hackování, využití možností v okolí a stealth. Ano, pokud si nyní říkáte, byla by to nuda, souhlasím. Pravděpodobně mělo jít o menší hru, nedivili bychom se ve free-to-play titul. Co se týče samotné mapy, mělo jít o menší lokaci o velikosti Camdenu z Watch Dogs Legends, určena byla pouze pro 50 hráčů, město pak měly doplnit stovky NPC postav. A právě i NPC by zde hrály důležité role, v první řadě bychom se mezi nimi mohli skrývat, lze je ale i zabít a tím na sebe upozornit další lovce, vaše postava by byla veřejně hledaná po dobu tří minut (pravděpodobně něco jako v The Division).

Hra prozatím měla jedinou mapu, vše se odehrávalo v Tokiu, nicméně v plánu byly i další, konkrétně v Torontu a Paříži.

Projekt byl zrušen na konci roku 2022, vývojáři se přesunuli k vývoji The Division: Heartland a free-to-play akci XDefiant.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama