Abandoned Novinka Tvůrci Abandoned mažou tweety se sliby

Tvůrci Abandoned mažou tweety se sliby

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 4. 2022 10:07

Kolem Abandoned se opět objevují podivné okolnosti, stále více to vypadá na parádní podvod od "studia" Blue Box.

Reklama

Projekt Abandoned rozhodně patří mezi nejpodivnější, ale také nezajímavější. Před zhruba rokem neznámé Blue Box Games studio oznámilo survival s prvky hororu pod pracovním názvem Abandoned. Tady ještě nic podezřele nevypadalo, jejich oznamovací trailer a informace totiž sdílel oficiálně i PlayStation, na který také měla hra exkluzivně vyjít, později však byla oznámena i PC verze.

Opravdu zvláštně se ale začalo chovat "vedení studia", slibovali brzké vydání hry, lákali na finální název, který údajně začíná na S a končí na L, ihned se samozřejmě spekulovalo o novém dílu Silent Hill, jak trailer, tak informace to dokonale naznačovaly. Indícií se ale začalo objevovat více, například logo studia Blue Box je až nápadně podobné tomu PlayStation Studios, na další takové se mrkněte zde. Po té přišlo hned několik slibů, například jak brzy uvidíme první pořádnou ukázku - na tu mělo dojít už v srpnu, nicméně do dnes na nic takového nedošlo, studio se jen neustále omlouvá a vše oddaluje, není tak divu, že se o Abandoned, ale i studiu Blue Box Games pochybuje. Později se přišlo na to, že studio opravdu existuje, bohužel ale za sebou nemá jedinou vydanou hru, vše, na čem kdy pracovali (7 oznámených her) bylo zrušeno. Přesto i my jsme naivně čekali, co bude s Abandoned.

Nyní si jeden z fanoušků, který naivně doufal v něco opravdu ambiciózního - jak hru popisovalo Blue Box, všiml, že na oficiálním twitter účtě chybí spousta tweetů, a to především ty, které slibovaly, jak se hry dočkáme už brzy, nebo, že každou chvíli vyjde demoverze (na tu marně čekáme od poloviny roku 2021), na oficiálních stránkách se dočteme pouze to, že se chystají na vydání Abandoned Prologue. Zdá se, že Abandoned nikdy nevyjde.

Důvěryhodnost k Blue Box je v tuto chvíli na minimu. Teď už nemůžou více zklamat, ale pouze překvapit. Bude zajímavé sledovat, co bude následovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama