Tormented Souls 2 je pokračování survival hororu inspirovaného sérií Resident Evil
i Zdroj: Dual Effect
Novinka Tormented Souls 2 je pokračování survival hororu inspirovaného sérií Resident Evil

Tormented Souls 2 je pokračování survival hororu inspirovaného sérií Resident Evil

David Vondráček

David Vondráček

27. 3. 2024 07:00

Studio Dual Effect, které stojí už za prvním dílem, nám přinese jeho přímé pokračování. Tormented Souls 2 nám slibuje horor, hádanky a napětí až do konce příběhu.

Reklama

Hra Tormented Souls se na Steamu objevila v roce 2021 a šlo o velmi příjemné překvapení. Caroline Walkerová se ocitla v Wildbergerské nemocnici, kde čelila mnoho hrůzám, nevysvětlitelným jevům a několika složitým hádankám. Čeho si ale hráči cenili, byla inspirace originální sériích Resident Evil a Alone in the Dark. Hra dostávala osmičková a devítková hodnocení, přesto se o pokračování příliš nemluvilo, nicméně je tu. 

Hlavní hrdinkou bude znovu Caroline Walkerová. Ta se po hrůzných událostech prvního dílu snaží vrátit k normálnímu životu. Když ale její sestra Anna záhadně onemocní a lekáři si neví rady, obrátí se Caroline k nadpřirozeným silám, které jak sama dobře ví, dokáže zázraky. Hra se tentokrát odehrává  v jihoamerickém městečku Puerto Miller. To bylo založené tajnou, náboženskou sektou. Za jeho zdmi se pak mají ukrývat nepředstavitelné hrůzy a také možná jediná naděje na záchranu Anny. Znovu nás bude čekat detailní prozkoumávání atmosférického prostředí, kde se naši nepřátelé mohou ukrývat za každým rohem. Budeme hledat zásoby a suroviny na přežití. S těmi budeme muset šetřit, protože se rozhodně nebudou válet všude kolem. Čekat nás budou také lehké i těžší rébusy, podobně jako v prvním díle. 

Tormented Souls dorazí v průběhu letošního roku, s největší pravděpodobností v jeho druhé polovině. Hra bohužel v češtině nebude, nicméně vychází na PC a konzole PS5 a Xbox Series X/S

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama