Tohle je videohra? Cyberpunk 2077 dostal neuvěřitelně realistický režim
i Zdroj: CD Projekt RED
Cyberpunk 2077 Novinka Tohle je videohra? Cyberpunk 2077 dostal neuvěřitelně realistický režim

Tohle je videohra? Cyberpunk 2077 dostal neuvěřitelně realistický režim

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 2. 2024 10:30

Vypadá to, že Cyberpunk 2077 má před sebou ještě slušnou cestu. Moddeři znovu předvedli, že hra dokáže být ještě více realističtější, než se doposud možná zdálo.

Reklama

Cyberpunk 2077 letos oslaví už 4. narozeniny, nicméně i navzdory tomu, že jde o typickou příběhovou hru pro jednoho hráče, je o ní enormní zájem i po takové době. Důvodem je stále neopadající zájem ze strany tvůrčího celku. CD Projekt RED se nenechalo “zabít”, všemi těmi tisíci reagujícími těsně po vydání hry, kdy to s hrou, především na konzolích nevypadalo dobře. Hodně však udělala verze 2.0, kterou CDPR spustili na konci minulého roku, úspěchu pak přispělo i velké DLC Phantom Liberty.

Kromě samotných vývojářů, na hře stále pracuje několik fanoušků a moderů, kteří neustále přispívají novinkami. Například tento od Nextgen Dreams potěší hlavně fanoušky motocyklů. Podívejte na tu nádheru - na první pohled by si člověk Cyberpunk 2077 spletl s reálným videem. 

Cyberpunk 2077 je akční dobrodružné RPG v otevřeném světě zasazené do megalopole Night City, kde hrajete za nájemného kyberpunkera, jenž se ocitne v boji o přežití. Hra byla vylepšena a obsahuje zcela nový dodatečný obsah zdarma. Upravte si postavu a styl hry, zatímco budete plnit kšefty, budovat si reputaci a odemykat vylepšení.” Píše se v oficiálním popisku hry.

Cyberpunk 2077 vyšel 10. prosince 2020 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nutno dodat, že ve hře najdeme oficiální podporu české lokalizace.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama