Cyberpunk 2077 obdrží příští měsíc ultimátní edici
i Zdroj: CD PROJEKT RED
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 obdrží příští měsíc ultimátní edici

Cyberpunk 2077 obdrží příští měsíc ultimátní edici

Richard Šimáček

Richard Šimáček

22. 11. 2023 08:00

Cyberpunk 2077 dostane svojí finální edici, která bude obsahovat všechen obsah co kdy vyšel, včetně nejnovějšího DLC Phantom Liberty. Konzole minulé generace tuto edici mít nebudou.

Reklama

CD Projekt Red oznámil, že Cyberpunk 2077: Ultimate Edition vyjde 5. prosince 2023. Tato edice je podobně jako Game of the Year nebo Complete Edition produktem, který hráčům zpřístupní rozšíření Cyberpunk 2077 Phantom Liberty a hlavní hru v jednom balení. Vyjde pro PlayStation 5, Xbox řady X a S a PC. Vůbec poprvé tato edice úplně vynechá konzole minulé generace. Dříve byla fyzická verze dostupná pouze pro konzole minulé generace.

Ředitel globální komunity společnosti CD Projekt Red Marcin Momot na X potvrdil, že fyzická verze pro Xbox řady X bude obsahovat Phantom Liberty na disku, zatímco verze pro PS5 bude mít základní Cyberpunk 2077 na disku a Phantom Liberty jako kód k aktivaci, který lze uplatnit v obchodě PlayStation. Krabice pro Xbox Series X obsahuje tři disky se základní hrou i s rozšířením. Verze pro PC je dodávána s kódem GOG pro základní hru i rozšíření.

Důvodem rozdílu ve způsobu zařazení hry Phantom Liberty do Ultimate Edition jsou technické požadavky specifické pro každou platformu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama