The Game Awards: Hlasujte pro nejlepší hry v roce 2023
i Zdroj: Capcom
Článek The Game Awards: Hlasujte pro nejlepší hry v roce 2023

The Game Awards: Hlasujte pro nejlepší hry v roce 2023

David Vondráček

David Vondráček

15. 11. 2023 14:00

Už 7. prosince v Los Angeles nastane největší událost, co se udílení cen v oblasti videoher týče. Jen měsíc po Golden Joystick přichází The Game Awards 2023.

Reklama

I tentokrát můžeme hlasovat v několika kategoriích. Ať už pro hru roku, nejlepší vyprávění nebo e-sport. Asi nikoho nepřekvapí, že stejně jako na Golden Joystick, má i The Game Awards vesměs podobné, někdy i stejné nominace. 

I proto někteří poukazují na to, jestli se vůbec podobná akce vyplatí. Nelze však upřít, že je to skutečně velkolepá akce, které se minulý rok zúčastnil například Al Pacino. A obecně se těší daleko většímu zájmu a účasti, než Golden Joystick. Jsme každopádně zvědavi, s čím přijdou organizátoři letos. Jen mrzí, že pokud byste chtěli akci sledovat živě, musíte si přivstat. Kvůli časovému posunu se TGA koná až v pátek 8. prosince a to od 1:30 do 5:00 ráno.  

Kromě toho se samozřejmě můžeme těšit na trailery z her, které v příštích letech vyjdou. Například dlouho očekávané GTA 6

Hlasovat můžete přímo na oficiálních stránkách. Stačí jednoduché přihlášení. A jaká je vaše hra roku? Napište nám do komentáře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama