Suicide Squad nenaplnilo naše očekávání, uvedlo WB Games
i Zdroj: Rocksteady Studios
Suicide Squad Novinka Suicide Squad nenaplnilo naše očekávání, uvedlo WB Games

Suicide Squad nenaplnilo naše očekávání, uvedlo WB Games

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 2. 2024 08:00

Suicide Squad: Kill the Justice League přichází o další stovky hráčů. Ve špičce už nehraje ani 1000 lidí. Není tak divu, že hra zklamala i Warner Bros. Discovery.

Reklama

Suicide Squad: Kill the Justice League se stala kapitolou, která, podobně jako Skull & Bones, se zdála předem odsouzená k neúspěchu. I když není hrou doslova špatnou, hráči prostě toužili po něčem jiném. Určitě existuje mnoho fanoušků Suicide Squad, ale upřímně, kdo by si přál live-service titul takové značky? Kdo má zájem o otevřené světy, kde se opakují stále ty stejné aktivity? Na to je přesně expert Ubisoft, a Rocksteady udělali naprosto to samé, za co je francouzský vydavatel dlouhodobě kritizován. Hráči si navíc stěžují i na délku samotné hry, kdy nám ke 100% dohrání stačí pouhých zhruba 22 hodin, což je za titul v hodnotě 70$ opravdu velmi málo. (díky patikmatik321)

K Suicide Squad se nyní vyjádřil i šéf vydavatelství Warner Bros. Discovery, který ve finanční zprávě uvedl: “Suicide Squad: Kill The Justice League nesplnilo očekávání.

Suicide Squad: Kill the Justice League nehrálo ve špičce ani 2000 lidí
i Zdroj: Warner Bros. Games

Suicide Squad: Kill the Justice League nehrálo ve špičce ani 2000 lidí

Suicide Squad: Kill the Justice League na tom není vůbec dobře. Jen PC verzi na Steamu hraje ve špičce pouhých 2000 lidí,…

19. 2. 2024 13:00
1

Co bude dál s hrou Suicide Squad: Kill the Justice League, se ukáže v následujících týdnech. V současné době totiž ve špičce nehraje ani tisíc hráčů, přičemž ještě před pár dny dosahovala počtu více než 2000 hráčů. Nyní by nás zajímalo, kolik kopií se vlastně prodalo, protože tento projekt se zcela jistě nemohl zaplatit pouze z takového prodeje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama