Suicide Squad: Kill the Justice League nehrálo ve špičce ani 2000 lidí
i Zdroj: Warner Bros. Games
Suicide Squad Novinka Suicide Squad: Kill the Justice League nehrálo ve špičce ani 2000 lidí

Suicide Squad: Kill the Justice League nehrálo ve špičce ani 2000 lidí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 2. 2024 13:00 1

Suicide Squad: Kill the Justice League na tom není vůbec dobře. Jen PC verzi na Steamu hraje ve špičce pouhých 2000 lidí, někdy i méně. Může za to vysoká cena?

Reklama

Roky připravované a dlouho očekávané Suicide Squad: Kill the Justice League je po několika odkladech konečně venku. Hra vyšla před zhruba 14 dny, nicméně příliš příjemný start nezažila. Hráči, kteří si zaplatili předčasný přístup, ostrouhali. Servery kvůli problémům s hrou byly na poslední chvíli vypnuty, Rocksteady však pokorně hráčům vrátilo kompenzaci ve formě 25 $.

O pár hodin přišel další problém - recenze. Hra si chvíli po vydání odnášela známky typu 4 až 6 / 10, čímž automaticky spadla na nejhůře hodnocené hry letošního roku. Recenzentům se nelíbili například souboje s bossem nebo neustále se opakující vedlejší mise. Otázkou tak bylo, jak se bude Suicide Squad dařit v prodeji? My popravdě neočekávali miliony prodaných kopií v prvním týdnu, nicméně výsledek je horší, než si možná všichni mysleli.

Suicide Squad: Kill the Justice League nehrálo ve špičce ani 2000 lidí
i Zdroj: SteamCharts

Jen zhruba dva týdny po vydání hraje ve špičce pouhých něco kolem 2000 lidí na PC, sem tam se dokonce objeví den, kdy se Kill the Justice League nedostane ani na 2000 hráčů.

Řešení

Co se týče novinářských recenzí, ty ve většině případech hře daly 6 / 10, nicméně uživatelská hodnocení jsou podstatně jiná. Například na Steamu můžeme vidět “velmi kladné”. Tak kde je problém? Proč to nikdo nehraje? Roli by mohla hrát cena, za kterou se oddíl prodává, zkrátka některé typy her by se měly prodávat za méně než stanovených 70 dolarů (cca 1650 Kč). Co myslíte vy? Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama