Street Fighter 6 je oznámen den a už řeší první problém
i Zdroj: Spite.cz
Street Fighter 6 Novinka Street Fighter 6 je oznámen den a už řeší první problém

Street Fighter 6 je oznámen den a už řeší první problém

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 2. 2022 19:18

Ze hry jsme neviděli vůbec nic, ani o samotném Street Fighter 6 nevíme nic, i tak už ale byl Capcom nařčen z kopírování loga.

Reklama

Je to teprve den, co Capcom po dlouhém týdnu odhalil tajemné odpočítávání na oficiálních stránkách a oznámil Street Fighter 6. O samotné hře ale nic neprozradil, snad jen, že půjde graficky o realističtější provedení než v minulosti. Ani odhalující teaser trailer neukázal vůbec nic. K tomu všemu bylo zveřejněno nové logo.

A jsme u problému, hráčům ne jen, že se nelíbí, ale dokonce má porušovat jakési " vlastnictví ", podobnou, nebo-li téměř totožnou šablonu, vytvořil umělec pod nickem xcoolee, ten šablonu prodává za symbolických 80 liber. Jenže Capcom nic takového nezaplatil a na dotaz, zda-li chce prodat práva neodpovídá.

Pro představu, níže se podívejte na šablonu, která se prodává, výše můžete vidět nové logo série Street Fighter. Nicméně nutno připomenout, Capcom rozhodně nemá problémy kopírovat cizí nápady a umělecká díla, viz náš článek z poloviny minulého roku.

Street Fighter 6 je oznámen den a už řeší první problém

Na šablonu se vztahuje autorské právo, to se prodává za 80 liber. No nepřijde Vám prakticky totožné stím, co ukázal Capcom? Na vše upozornil uživatel Aurich na twitteru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama