StarCraft 3 je ve vývoji, tvrdí důvěryhodný insider Jez Corden
i Zdroj: Blizzard Entertainment
Novinka StarCraft 3 je ve vývoji, tvrdí důvěryhodný insider Jez Corden

StarCraft 3 je ve vývoji, tvrdí důvěryhodný insider Jez Corden

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 7. 2023 16:02

Podařilo se nám, možná jako jediným, zachovat nedávné vyjádření insidera Jeze Cordena, který v jednom ze svých tweetů uvedl, "StarCraft 3 je ve vývoji". Pravděpodobně skutečně něco ví, jeho tweet i vlákna na zahraničních fórech byla smazána.

Reklama

V Activision Blizzard aktuálně vzniká hned několik hodně zajímavých projektů. Zmínit můžeme například Project Odyssey (stále nepředstavený survival) nebo nové Call of Duty (údajně Modern Warfare 3) a nesmíme zapomenout ani na PvE “režim” do arénovky Overwatch 2. Kromě toho by přímo v Blizzardu, měl vznikat zbrusu nový díl do série StarCraft, prozradil to velmi důvěryhodný insider Jez Corden na svém twitterovém účtu. Na otázku, zda-li vzniká StarCraft 3 odpověděl “Ano”, stejně tak na otázku, zda něco o vývoji ví.

Série StarCraft dostala poslední plnohodnotný díl už v roce 2010, nicméně před lety jsme se klidně mohli dočkat FPS hry StarCraft: Ghost, ta však byla zrušena, po vývoji tak zbyly jen uniklé gameplay záběry. Uvidíme, co nakonec bude pravdy na tom, co Corden řekl, každopádně ještě, než jsme stihli dopsat článek, byl Cordenův tweet smazán - my však zachovaly screenshot.

StarCraft 3 je ve vývoji, tvrdí důvěryhodný insider Jez Corden
i Zdroj: Twitter @jezcorden
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama