Srážka s newyorskými dvojčaty ve Flight Simulatoru může skončit banem
i Zdroj: Microsoft
Flight Sim 2020 Novinka Srážka s newyorskými dvojčaty ve Flight Simulatoru může skončit banem

Srážka s newyorskými dvojčaty ve Flight Simulatoru může skončit banem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 3. 2024 17:00

Internetem koluje informace, že hráči dostávají bany za kontroverzní aktivity v Microsoft Flight Simulatoru. Konkrétně se má jednat o situaci kolem tragického 11. září.

Reklama

Tragická událost z roku 2001 jistě zasáhla celý svět, ano, máme namysli teroristický útok, kdy hned několik letadel zaútočilo na civilisty, kteří zrovna procházeli newyorskými dvojčaty. Oba domy po nárazech padly k zemi a dodnes se spekuluje o tom, jak je možné, že teroristy předem nikdo neodhalil nebo jak to, že vlastně mrakodrapy spadly, ačkoliv byly konstruované právě tak, aby po nárazu letadla nespadly. Teorie a detaily ale dnes nechme a pojďme se věnovat leteckému simulátoru od Microsoftu.

Microsoft už roky nabízí naprosto revoluční a bezkonkurenční letecký Flight Simulator, přičemž poslední díl vyšel v roce 2020, a 2024 očekáváme v průběhu letošního roku. Jak jistě všichni víme, simulátor se snaží být co nejvíce realistický, nabízí prakticky celý svět, spoustu druhů typů letounů, včetně ikonického letounu z Duny a několik letišť.

Nicméně nyní hned několik lidí narazilo na jednu zajímavost, za kterou údajně může hrozit ban, odzkoušené to ale nemáme, proto vše berte s rezervou. Jedni tvrdí, že jde o fake, druzí, že skutečně dostali ban.

Avšak ve stávající verzi hry nejsou dvojčata samozřejmě přítomna, neboť tragická událost se odehrála již před dvaceti lety, a Flight Simulator se zaměřuje na současná období. Každopádně je možné v hře nastavit čas zpět na 11. září 2001, kdy by se tyto budovy měly objevit. Tady by ještě problém nebyl, nicméně pokud se hráč rozhodne o úmyslný náraz letadla do budov, může to vést k zablokování účtu. Znovu chceme zdůraznit, že informaci nemáme ověřenou!

Popis

Flight Simulator je realistický simulátor létání, který umožňuje hráčům prozkoumávat svět z pohledu pilota letadla. Obsahuje široký výběr letadel a detailního prostředí, včetně reálných letišť a krajin z celého světa. Hráči mohou absolvovat různé lety, zkoumat různé scenérie a zažívat autentický pocit létání.” Stojí v popisku Flight Simulatoru.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama