Duna míří do Microsoft Flight Simulator, podívejte na novou expanzi, je zdarma
i Zdroj: Asobo Studio
Flight Sim 2020 Novinka Duna míří do Microsoft Flight Simulator, podívejte na novou expanzi, je zdarma

Duna míří do Microsoft Flight Simulator, podívejte na novou expanzi, je zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 2. 2024 10:00

Nasedněte v právě dostupné expanzi Duna do legendárního kokpitu Ornithopter. Microsoft Flight Simulator se rozrůstá o další svět a ikonický letoun.

Reklama

Premiéra filmu Duna 2 se pomalu, ale jistě blíží, a tak je potřeba o ní dát co nejvíce vědět. Jeden z marketingových tahů míří k Microsoftu. Již několik málo hodin můžou všichni majitelé originální verze Microsoft Flight Simulator stahovat expanzi zdarma, která nás vezme na písečnou planetu Arrakis. Na té si budeme moct užít pilotování úžasného Royal Atreides Ornithopter - ikonického letounu světa Duna.

Ve spolupráci se studii Legendary a Warner Bros. Entertainment, Microsoft Flight Simulator vytvořil autenticky detailní ornitoptéru rodu Atreidů. Ovládněte složité ovládání jednoho z nejdynamičtějších letadel, které kdy bylo vytvořeno, a pilotujte svou ornitoptéru v úchvatných lokacích na tajemné pouštní planetě Arrakis. Film Dune: Part Two bude možné shlédnout v kinech 29. února 2024, ale rozšíření můžete hrát už teď!” Stojí v oficiálním popisku na stránkách Xboxu.

Film Duna 2 přijde již 1. března 2024, ano, je to přesně o dva týdny dříve, než se původně plánovalo, ale tomu už jsme se věnovali v minulém, samostatném článku. Vidět také můžete novou exkluzivní ukázku, ve které Paul (Timothée Chalamet) chytá obrovského písečného červa, toho dobře známe už z prvního dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama