Rozpočet GTA 6 má údajně vyjít až na 2 miliardy dolarů
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Rozpočet GTA 6 má údajně vyjít až na 2 miliardy dolarů

Rozpočet GTA 6 má údajně vyjít až na 2 miliardy dolarů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 7. 2023 12:37

Rockstar Games by mohlo být korunováno, pro nejdražší zábavní produkt v historii. Vývoj Grand Theft Auto 6, práce kolem a marketing, má společnost Take-Two vyjít na neuvěřitelné 2 miliardy dolarů. Hra by měla vyjít příští rok.

Reklama

Série Grand Theft Auto svou velikostí, vždy patřila mezi největší na světě, stejně tak její rozpočet. Na jednotlivých hrách pracuje až tisíce lidí, včetně známých herců, hudebních skladatelů a dalších. Co díl, to větší rozpočet. Například GTA 5 vyšlo se vším všudy něco kolem 1 miliardy dolarů, a takových her s podobným rozpočtem, najdeme opravdu jen pár. Něco podobného pak jsme čekali i v případě dalšího dílu GTA.

K oznámení Grand Theft Auto 6 má dojít přesně 27. října
i Zdroj: Rockstar Games

K oznámení Grand Theft Auto 6 má dojít přesně 27. října

Ačkoliv to není oficiálně potvrzené, doporučujeme vám zaškrtnout si v kalendáři 27. října, právě v tento den má dojít na…

26. 6. 2023 07:30

Podle zahraničního serveru GameRiot, mělo mít GTA 6 rozpočet neuvěřitelné 2 miliardy dolarů. Pokud se tato informace potvrdí, půjde o nejdražší produkt zábavního průmyslu v historii. Zmíněné dvě miliardy se již počítají do kompletního rozpočtu, do kterého spadá například marketing a všechny další aktivity kolem. Grand Theft Auto 6 má být oznámeno v nejbližších týdnech, přičemž s vydáním se počítá na konec roku 2024, co se týče platforem, to je jisté předem, dočkají se majitelé PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama