K oznámení Grand Theft Auto 6 má dojít přesně 27. října
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka K oznámení Grand Theft Auto 6 má dojít přesně 27. října

K oznámení Grand Theft Auto 6 má dojít přesně 27. října

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 6. 2023 07:30

Ačkoliv to není oficiálně potvrzené, doporučujeme vám zaškrtnout si v kalendáři 27. října, právě v tento den má dojít na oznámení zbrusu nového dílu série Grand Theft Auto, tvrdí prozatím neomylný leaker.

Reklama

Již několikrát se v poslední době mluvilo o tom, že by Rockstar Games mělo už v letošním roce oznámit zbrusu nový díl série GTA. Jako poslední s informací přišel leaker Tez2, který navíc dodal, že s vydáním se počítá na konec roku 2024, maximálně však na začátek roku 2025.

Před pár hodinami se ale objevila jedna trochu pikantnější zpráva. “Nové Grand Theft Auto bude oznámeno 27. října”, tvrdí důvěryhodný leaker TimeTraveler, který se v minulosti podepsal pod několik nakonec potvrzených úniků. Posledně například předčasně prozradil datum vydání PayDay 3 nebo fakt, že během Ubisoft Forward dojde na Star Wars: Outlaws. Přesto jde o pouhou spekulaci, kterou nesmíme brát 100 procentně vážně.

UPDATE:

Původní příspěvek na Twitteru byl smazán, resp. účet autora @Timetravleaker již neexistuje. Že by se někomu nelíbilo, co bylo odhaleno? Můžeme jen spekulovat…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama