Resident Evil 9 má údajně rekordní rozpočet. Vyjít má nejdříve v roce 2025
i Zdroj: Capcom
Novinka Resident Evil 9 má údajně rekordní rozpočet. Vyjít má nejdříve v roce 2025

Resident Evil 9 má údajně rekordní rozpočet. Vyjít má nejdříve v roce 2025

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 11. 2023 13:00

Série Resident Evil ještě rozhodně neskončila. Chystají se další remaky, ale také plnohodnotné "pokračování". Dalším dílem bude Resident Evil 9, co o něm důvěryhodný insider prozradil? Známe přibližné datum odhalení a vydání. A jak to bude se sérií dál?

Reklama

Insider Dusk Golem přišel s novými informacemi ohledně nového, plnohodnotného dílu série Resident Evil. Ve svém nejnovějším příspěvku tvrdí, že se na Resident Evil 9 pracuje již od roku 2018 a nebude přímo navazovat na poslední díl Resident Evil: Village. Navíc prý půjde o poslední číslovaný díl, další vydání již dostanou příběhový podtitul stejně, jako v případě Village.

Resident Evil 9 bude oznámen příští rok, k vydání má dojít v roce 2025, tvrdí leakeři
i Zdroj: Capcom Studio

Resident Evil 9 bude oznámen příští rok, k vydání má dojít v roce 2025, tvrdí leakeři

Capcom má chystat hned dvě nová oznámení. V jednom případě, dle leakerů, půjde o Resident Evil 9, který prý dorazí v průběhu…

19. 7. 2023 12:51

Datum vydání je údajně naplánované na rok 2025, je však možné, že se jej dočkáme až v roce 2026, kdy Capcom oslaví 30. výročí série - to však může oslavit i nějakou speciální edicí či dalším remakem, dlouhodobě se mluví o Resident Evil Code: Veronica.

O údajném vydání v roce 2025 se mluvilo už letos v červenci, kdy na toto datum odkazovalo více herních insiderů, jako například The Snitch (další důvěryhodný leaker, který se nemýlí). K oznámení by podle všeho mohlo dojít už v příštím roce.

Rekordní rozpočet pro Resident Evil 9

Capcom sérii Resident Evil nadále důvěřuje a do 9. dílu má investovat rekordní sumu. 


A pokud Capcom patří mezi vaše oblíbená studia, potom vyhlížejte jedno velmi brzké odhalení. V rámci několika týdnů, maximálně měsíců dojde k oznámení a vydání další velké hry. Spekulovalo se o dalším Resident Evil nebo Monster Hunter. Po dnešním příspěvku ohledně Resident Evil 9, ale už pravděpodobně víme, co nás do března 2024 čeká - nový Monster Hunter!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama