Resident Evil 9 bude oznámen příští rok, k vydání má dojít v roce 2025, tvrdí leakeři
i Zdroj: Capcom Studio
Novinka Resident Evil 9 bude oznámen příští rok, k vydání má dojít v roce 2025, tvrdí leakeři

Resident Evil 9 bude oznámen příští rok, k vydání má dojít v roce 2025, tvrdí leakeři

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 7. 2023 12:51

Capcom má chystat hned dvě nová oznámení. V jednom případě, dle leakerů, půjde o Resident Evil 9, který prý dorazí v průběhu roku 2025. Co víme o té druhé hře? Nic, hráči však spekulují o pokračování série Monster Hunter.

Reklama

Značka Resident Evil v posledních letech jede velmi slušně, zasloužily se o to především remaky 2, 3 a 4. Capcom však nesmí zapomenout na budování značky, a tak bude potřeba, aby série pokračovala novými díly. O těch možná něco málo vědí důvěryhodní leakeři The Snitch a Dusk Golem. Ti tvrdí, že k oznámení dojde už v roce 2024, přičemž k vydání Resident Evil 9, dojde v roce 2025.

Ještě, než se ale dočkáme 9. dílu, by klidně v příštím roce mohl dorazit další remake, delší dobu se mluví o moderní předělávce Resident Evil Code: Veronica, nicméně i v tomto případě se mluvilo o vydání v roce 2025, což se rozhodně nestane, Capcom nevydá dva díly v jednom roce. Code Veronica je prý ve vývoji od roku 2021!

V poslední řadě se leakeři zmínili i o další neoznámené hře, nechtějí nyní prozradit, o co půjde, nicméně už v roce 2024, konkrétně na podzim, má vyjít něco nového. Fanoušci na fórech mají jasno, dočkáme se pokračování série Monster Hunter. Na potvrzení si ještě chvíli počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama