Relativně nové Immortals of Aveum se v zahraničí prodává za 30 korun
i Zdroj: Ascendant Studios
Immortals of Aveum Novinka Relativně nové Immortals of Aveum se v zahraničí prodává za 30 korun

Relativně nové Immortals of Aveum se v zahraničí prodává za 30 korun

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 2. 2024 11:30

I přestože hra Immortals of Aveum není špatná, neprodávala se dle očekávání, což vedlo k prudkému poklesu ceny. V zahraničí se nyní prodává za pouhou 1 libru.

Reklama

Když studio Ascendant Games a EA Originals v sprnu 2023 oznámily sci-fi RPG hru Immortals of Aveum, vše vypadalo velmi ambiciózně, dokonce jednu chvíli patřilo mezi ostřeji sledované tituly. Celkový vizuál hry nadchl, stejně tak kouzla nebo speciální efekty. Nicméně první zklamání přišlo relativně brzy, po prvním delším gameplayi, některé pak zklamala délka kampaně (cca 14 hodin), ale především, finální cenovka 70$. 

A právě vysoká cena pravděpodobně mohla za fakt, že hra propadla v prodejích, přičemž cenu za standardní edici našponovaly vysoké investice do hry. Celkově mělo Immortals of Aveum stát neskutečných 125 milionů dolarů (díky Zing.cz). Nepříznivá situace si pak vyžádala propouštění a razantní snižování ceny.

Fakt, že o Immortals of Aveum není zájem, dokazují zahraniční obchody, kteří se snaží zbavit posledních fyzických kusů na prodejnách. Jedním z nich je obchod Asda, kde hru seženeme za neuvěřitelnou 1 libru (cca 30 Kč). 

Immortals of Aveum vyšlo teprve 22. srpna 2023 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Od té doby jsme o hře slyšeli pouze jako o prodejním zklamání. V recenzích si pak hra odnesla v průměru 7 / 10.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama