Red Dead Redemption 3 je ve vývoji, tvrdí insideři
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Red Dead Redemption 3 je ve vývoji, tvrdí insideři

Red Dead Redemption 3 je ve vývoji, tvrdí insideři

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 9. 2023 15:00

Rockstar Games oficiálně zahájil práce na Red Dead Redemption 3, nechal se slyšet insider, který v minulosti již nějaké informace předběžně věděl. Zprávu se prozatím nepodařilo oficiálně potvrdit, nicméně nebylo by to žádným překvapením, GTA 6 je aktuálně v dokončovacích fázích vývoje.

Reklama

Studio Rockstar Games, které aktuálně dokončuje dlouho očekávanou městskou akci Grand Theft Auto 6, údajně již rozběhlo práce na Red Dead Redemption 3. S informací přišel zahraniční insider @MyTimeToShineH, který teprve před pár dny tvrdil, že se již chystá pokračování Hogwarts Legacy. Sám insider je známým jménem, dlouhodobě přináší informace především z filmového světa.

K oznámení Grand Theft Auto 6 má dojít přesně 27. října
i Zdroj: Rockstar Games

K oznámení Grand Theft Auto 6 má dojít přesně 27. října

Ačkoliv to není oficiálně potvrzené, doporučujeme vám zaškrtnout si v kalendáři 27. října, právě v tento den má dojít na…

26. 6. 2023 07:30

Na Red Dead Redemption 3 se oficiálně pracuje,

napsal na svůj Twitter. Zprávu se zatím nepodařilo oficiálně potvrdit, a pravděpodobně ani nepodaří. Nicméně není to poprvé, co někdo mluví o potenciálním třetím díle. V minulosti se například tvrdilo, že další díl do série bude pre-quelem, tedy nepůjde doslova o Red Dead s číslovkou 3. Další díl (pokud se informace zakládají na pravdě) nás vezme do příběhu, který se odehrává před Red Dead Redemption 2. A pokud by vás zajímalo, kdy by tak trojka mohla vyjít, odhadujeme nejdříve rok 2029 až 2030.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama