Novinka Porovnání všech dostupných verzí Quake 2, je lepší ta od NVIDIA či id Software?

Porovnání všech dostupných verzí Quake 2, je lepší ta od NVIDIA či id Software?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 8. 2023 11:00

Oficiální remaster Quake 2 od id Software je konečně venku a my se můžeme podívat na změny oproti původní hře z roku 1997. Nechybí pak ani porovnání mezi remasterem a verzí Quake 2 RTX, kterou v roce 2019 vydala společnost NVIDIA.

Reklama

Bethesda včera vydala remasterovaný Quake 2, ten s sebou přináší vizuální úpravy, 4K rozlišení a vylepšené nasvícení. Nicméně jak je na tom v porovnání s Quake 2 RTX, který vydala společnost NVIDIA v roce 2019? Na to se můžete podívat v přiloženém videu (výše v úvodu) od Cycu1. Je na první pohled jasně viditelné, že tohle RTX verze jednoznačně vyhrála, každopádně za jakou cenu, hra je dostupná pouze na PC a navíc k ni potřebujete minimálně grafickou kartu RTX 2060, což dnes rozhodně každý nemá.

Většina si tak bude muset vystačit s verzí od id Software, ta je hardwarově téměř nenáročná, PC hráči si vystačí s GTX 650 Ti nebo AMD HD 7750, navíc je remaster dostupný i ve verzích PlayStation, Xbox a Switch. Na porovnání původní verze z roku 1997 a té nové se můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama