Na QuakeCon 2023 bude oznámen Quake 2 Remastered, tvrdí známý leaker
i Zdroj: id Software Studio
Novinka Na QuakeCon 2023 bude oznámen Quake 2 Remastered, tvrdí známý leaker

Na QuakeCon 2023 bude oznámen Quake 2 Remastered, tvrdí známý leaker

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 8. 2023 10:00

Spekulace z června se potvrdily, Bethesda má skutečně naplánované oznámení remasteru hry Quake 2. S informací přišel důvěryhodný leaker, který prozradil také datum oznámení a platformy. Jak by takový remaster mohl vypadat? To dříve naznačila NVIDIA.

Reklama

Známý leaker billbil-kun o sobě dává znovu vědět. Tentokrát tvrdí, že již během QuakeCon 2023 bude oznámen “Quake 2”, konference se bude konat od 10. do 13. srpna 2023. Co o této novince prozradil? Údajně má jít o verzi, která připomíná remaster a zároveň enhanced edici. Hra už měla projít také ratingovou organizací ESRB, odkaz je ale v tuto chvíli neveřejný. A aby toho nebylo málo, prozradil i platformy. Vylepšený Quake 2 vyjde na PC, PlayStation, Xbox a Switch. Jak by mohl takový “remaster” vypadat, naznačila například společnost NVIDIA, která v roce 2019 vydala RTX verzi.  Mimochodem, o možném remasteru 2. dílu jsme psali už koncem června letošního roku.

Nový Quake je na cestě! Alespoň to naznačuje korejská ratingová společnost
i Zdroj: id Software

Nový Quake je na cestě! Alespoň to naznačuje korejská ratingová společnost

Korejská ratingová organizace ohodnotila neoznámenou hru Quake 2 Remastered. Je tedy víceméně jisté, že v nejbližších dnech…

22. 6. 2023 16:04

Quake 2 původně vyšel v roce 1997 na PC, od dva roky později také na PlayStation a Nintendo 64 a dodnes patří mezi nejpopulárnější FPS hry, které kdy vyšly. Velmi oblíbený byl pak i multiplayer, ten též očekáváme s příchodem vylepšené verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama