Po internetu koluje falešný teaser pro Titanfall 3
i Zdroj: Respawn Entertainment
Novinka Po internetu koluje falešný teaser pro Titanfall 3

Po internetu koluje falešný teaser pro Titanfall 3

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 10. 2023 12:30

Pozor na údajný teaser trailer k Titanfall 3. Ačkoliv se na první pohled může zdát jako pravý, opak je pravdou. Téměř nic nenaznačuje, že by k brzkému odhalení hry mělo dojít, což již také několikrát zopakovalo přímo vedení studia Respawn.

Reklama

Jestli hráči po nějakém tom pokračování volají, tak je to například Titanfall 3 od studia Respawn. Několikrát do roka se objeví informace či rozhovor přímo od tvůrců, kde na údajné spekulace odpovídají. Jsme si skoro jistí, že Titanfall 3 jednou bude, dejme tomu ale několik let. Tvůrci jsou aktuálně dostatečně zaneprázdněni jinými projekty. Stále se pracuje na Apex Legends, vznikají dva Star Wars projekty a do toho má být v přípravě Star Wars Jedi 3. Na Titanfall 3 zkrátka není čas a ve vývoji téměř 100 procentně není.

Za ukončení vývoje Titanfall 3 mohlo mimo jiné i vydání PUBG
i Zdroj: Respawn

Za ukončení vývoje Titanfall 3 mohlo mimo jiné i vydání PUBG

Proč nakonec nevyšlo Titanfall 3? Mohlo za to z velkého důvodu PUBG a jeho obrovský úspěch. Nicméně 10měsíční práce na hře a…

14. 6. 2023 10:19

Přesto se nyní objevil teaser trailer, který obletěl všechna velká zahraniční fóra. V případě, že by se jednalo o skutečný teaser, by jasně odpovídal Titanfall 3, nicméně tady je více než jisté, že jde o další podvod. Jak několik komentujících na fóru potvrdilo, zvuky jsou 100% využité z Titanfall 2, samotné zpracování pak odpovídá zhruba 10minutové práci v editoru. Pokud se k vám výše přiložený teaser dostane, tak o Titanfall 3 bohužel nejde.

Pokud se trojky někdy dočkáme, určitě to nebude dříve, než v roce 2028. Do té doby bude mít Respawn co dělat. Nicméně Titanfall 3 již ve vývoji byl, bohužel projekt zastavilo vydání legendárního PUBG. Jakou mají tyto dvě hry souvislost? To se dočtete v samostatném článku, kde jsme vše podrobněji vysvětlili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama