Za ukončení vývoje Titanfall 3 mohlo mimo jiné i vydání PUBG
i Zdroj: Respawn
Novinka Za ukončení vývoje Titanfall 3 mohlo mimo jiné i vydání PUBG

Za ukončení vývoje Titanfall 3 mohlo mimo jiné i vydání PUBG

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 6. 2023 10:19

Proč nakonec nevyšlo Titanfall 3? Mohlo za to z velkého důvodu PUBG a jeho obrovský úspěch. Nicméně 10měsíční práce na hře a její základy posloužily k vývoji Apex Legends.

Reklama

Mohammad Alavi, který dříve působil ve studiu Respawn prozradil, že Titanfall 3 v jednu chvíli skutečně ve vývoji byl. Hra za 10 měsíců prací měla mít hotové základy, scénář a některé dokonce již hratelné mise. 

Proč tedy vývoj nepokračoval dál? Mohammad tvrdí, že i když měli k dispozici nové technologie a v základech šlo o nejlepší hru na které kdy pracoval, nebyla ve finále ničím revoluční, navíc se objevil fenomén jménem PUBG.

PUBG odstartovalo obrovskou éru jménem battle-royale, kterým se nechala inspirovat i ta největší herní studia. Jako první přišlo Epic Games a jejich Fortnite, později vycházelo spousty velmi podobných her, většina z nich však byla on-line jen velmi krátkou chvíli. Pak přišlo na řadu Apex Legends od Respawnu - jak dnes už víme, právě to má základy vytvořené původně pro Titanfall 3, což už dávno víme. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama