Panzerkampf dostal vylepšené demo, update přináší několik novinek
i Zdroj: Krieg Games Ltd.
Panzerkampf Novinka Panzerkampf dostal vylepšené demo, update přináší několik novinek

Panzerkampf dostal vylepšené demo, update přináší několik novinek

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 2. 2024 08:00

Jak čeští tvůrci v nedávném rozhovoru potvrdili, pravidelně aktualizují také volně dostupnou demoverzi. Nejnovější update řeší problémy se zaměřováním.

Reklama

Také už netrpělivě vyhlížíte plnou verzi české free-to-play hry Panzerkampf? Verze 1.0 je prozatím v nedohlednu, nicméně k dispozici je stále demoverze, o které jsme psali již několikrát. Kluci ze studia Krieg Games nám v nedávném rozhovoru prozradili, že ačkoliv je DEMO nějakou dobu venku, dostává aktualizace, které hru pomalu, ale jistě berou k cíli.

Český Panzerkampf nabídne i battle-royale, hra vyjde v průběhu roku 2024
i Zdroj: CrazyTankers Studio

Český Panzerkampf nabídne i battle-royale, hra vyjde v průběhu roku 2024

Kontaktovali jsme studio CrazyTankers a poptali se za vás na několik zajímavých informací. Panzerkampf nabídne battle-royale…

9. 1. 2024 16:00
1

Před chvílí jsme uvolnili nový update dema nesoucí označení 0.0170. Je v něm několik novinek včetně (a hlavně) problému se zaměřovačem.

Nová aktualizace, která vyšla teprve před několika málo hodinami, přináší přímo do dostupné demoverze několik novinek. Samotní tvůrci pak přímo upozorňují, že se změny týkají především zaměřování. Demo stáhnete na stránkách Startovace, kde navíc můžete hru naposled podpořit - už za několik málo hodin totiž skončí kampaň. Plné verze bychom se měli dočkat v průběhu letošního roku - více infromací v našem nedávném rozhovoru

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama