Panzerkampf Novinka Česká free-to-play hra Panzerkampf už je připravena na Steamu

Česká free-to-play hra Panzerkampf už je připravena na Steamu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 1. 2024 12:30

Panzerkampf udělal další důležitý krok ke svému cíli. Studio stojící za českou tankovou hrou oznámilo, že Panzerkampf je již připravený na Steamu.

Reklama

Skupina CrazyTankers, která stojí za aktuálně jednou z nejsledovanějších českých her, Panzerkampf, oznámila další posun ke svému cíli. Hru již nyní najdeme na Steamu, kde si ji hráči mohou přidat do wishlistu, čímž tvůrce ze studia Krieg Games podpoří v další cestě. Proč tolik záleží na wishlistu? Čím vícekrát najdeme hru v seznamu přání, tím více ji systém Steamu podporuje a propaguje i na hlavních stránkách obchodu.

Český Panzerkampf nabídne i battle-royale, hra vyjde v průběhu roku 2024
i Zdroj: CrazyTankers Studio

Český Panzerkampf nabídne i battle-royale, hra vyjde v průběhu roku 2024

Kontaktovali jsme studio CrazyTankers a poptali se za vás na několik zajímavých informací. Panzerkampf nabídne battle-royale…

9. 1. 2024 16:00
1

Panzerkampf jsme se před několika týdny věnovali detailněji. Vyzpovídali jsme tvůrce několika otázkami a dozvěděli se spousty zajímavých informací. Těšit se můžeme na battle-royale, spousty druhů tanků, víme, jak to bude s ukazatelem HP apod. Již v tuto chvíli si sami můžete vyzkoušet aktualizované DEMO, které je zdarma a najdete jej na oficiálních stránkách.

Panzerkampf je PvP týmová tanková hra s bitvami tanků z druhé světové války, Zahraješ si s dobovými tanky a tanky experimentálními, které existovaly minimálně ve formě výkresové dokumentace. Do hry přijedou i moderní tanky.” Dočtete se v popisku na Steamu.

Hra vyjde v průběhu letošního roku ve verzi PC a dočkají se i konzolisté. A pozor, je velmi pravděpodobné, že se časem podívá i na PlayStation 4 a Xbox One.

Galerie

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama