Můžu potvrdit, že k oznámení GTA 6 dojde 26. října, říká velmi důvěryhodný leaker Chris Marx
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Můžu potvrdit, že k oznámení GTA 6 dojde 26. října, říká velmi důvěryhodný leaker Chris Marx

Můžu potvrdit, že k oznámení GTA 6 dojde 26. října, říká velmi důvěryhodný leaker Chris Marx

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 9. 2023 18:00

Chris Marxx patří mezi další velmi důvěryhodné zdroje, kteří potvrdili datum oznámení Grand Theft Auto 6. Na sociální sítí X právě řekl, že může potvrdit 26. října. Skutečně se tento velký den, na který čekáme tolik let, odehraje už za méně než měsíc?

Reklama

Grand Theft Auto 6 bude oznámené v průběhu října, tuto informaci přineslo za poslední půlrok hned několik významných insiderů. V jednu dobu se dokonce objevilo i údajné datum 27. října. Dodnes však nebylo oficiálně potvrzeno a tak nic není jisté. Na řadu ale přichází další důvěryhodný zdroj, Chris Marxx. Ten se dříve podepsal pod několik významných úniků, jako například posledně, když jako první přišel s informací, že se během Summer Game Fest 2023 objeví Fable, Dragon's Dogma nebo PayDay 3. Nyní ale přichází s něčím pikantnějším.

Můžu potvrdit, že k oznámení GTA 6 dojde 26. října,

řekl na svém X účtu. Jde již o několikátého člověka, který podobné datum zmiňuje a tak na něm pravděpodobně něco bude. Každopádně nechme se překvapit, jistě to bude měsíc plný velkých her, ať už těch oznámených skrze GTA, tak těch vydaných. Nezapomeňte se pak podívat na náš článek, kde jsme se věnovali všem informacím, které o dalším Grand Theft Auto víme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama