Kojima si pochvaluje spolupráci s Microsoftem
i Zdroj: Spite.cz
OD Novinka Kojima si pochvaluje spolupráci s Microsoftem

Kojima si pochvaluje spolupráci s Microsoftem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 12. 2022 07:02

Hideo Kojima tvrdí, že jeho chystané hře Overdose rozumí po technické stránce pouze Microsoft. Svůj projekt nabízel více gigantům.

Reklama

Ve studiu Kojima Productions vznikají aktuálně tři projekty. Tím prvním je již oficiálně oznámený Death Stranding 2 (název se upraví, nepůjde o přímé pokračování příběhu Sama B. Datum vydání bude ale daleko, v první řadě vyjde na PlayStation 5.

Druhým projektem je nízkorozpočtový film Death Stranding, který Kojima natočí ve spolupráci s Hammerstone Studios, nepůjde o nic velkého a Kojima pravděpodobně neobsadí postavy ze hry, nechce, aby šlo o přímo adaptaci Death Stranding.

Overdose

Třetím projektem je hororová hra s názvem Overdose (může jít o pracovní název). Na její představení stále čekáme, nicméně jak potvrdily uniklé gameplay záběry, nebude příliš daleko. A právě k Overdose se Kojima nyní vyjádřil. O tom, že vytvoří takový horor přemýšlí prý už roky, nicméně nikdo jeho vizi příliš nevěřil nebo ji nerozumněl, až na Microsoft. Navíc jediný Microsoft dokáže nabídnout takovou technologii, kterou v Kojima Productions potřebují.

Hlavní postavou hororu bude herečka Margaret Qualley, kterou můžeme též znát ze hry Death Stranding, kde působila postavou "Mama", připomeňme si ji na fotografii níže (či obrázku ze hry výše).

Kojima si pochvaluje spolupráci s Microsoftem
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama