Je tohle první fotografie údajné PlayStation 5 Slim?
i Zdroj: Sony Corporation
Novinka Je tohle první fotografie údajné PlayStation 5 Slim?

Je tohle první fotografie údajné PlayStation 5 Slim?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 8. 2023 14:30

Na zahraničním fóru se objevila fotografie, která údajně zachycuje zbrusu novou konzoli PlayStation 5 Slim. Jak asi očekáváte, jde o velmi nekvalitní snímek. Přesto z něj něco málo vyčteme, oznámení konzole je prý za rohem.

Reklama

Aktualizováno:
Na Twitteru se již objevilo také video, které má zachycovat novou konzoli PlayStation 5, nicméně zdroj tvrdí, že na trh nebude uvedena jako Slim. 

Původní článek
Na zahraničních fórech posledních několik hodin koluje fotografie, na které můžeme vidět vůbec poprvé údajně chystanou konzoli PlayStation 5 Slim. Už bohužel tradičně jde o velmi nekvalitní snímek, nicméně i tak můžeme vidět menší změny v “konstrukci”. Všimněte si hlavně mezery na bočních plastech.

Je tohle první fotografie údajné PlayStation 5 Slim?
i Zdroj: Twitter @the_marmolade

Bohužel z této fotografie více nevyčteme ani neodhadneme o jak moc bude konzole menší než původní verze. Každopádně podle oficiálních dokumentů společnosti Microsoft, by Sony měla konzoli oznámit v nejbližších dnech, k vydání pak má dojít ještě letos. Dokumenty nezapomněly ani na přibližnou cenu, PlayStation 5 Slim prý dorazí za zvýhodněnou cenu, někteří ji přirovnávají k levnější variantě PlayStation 5 bez mechaniky, odhaduje se zhruba 10 tisíc Kč.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama