Sony ještě letos vydá PlayStation 5 Slim, objevilo se v dokumentech Microsoftu
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Novinka Sony ještě letos vydá PlayStation 5 Slim, objevilo se v dokumentech Microsoftu

Sony ještě letos vydá PlayStation 5 Slim, objevilo se v dokumentech Microsoftu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 7. 2023 11:35

Sony by už letos mohla rozšířit svou nabídku verzí, konzole PlayStation 5. Podle oficiálních dokumentů, které Microsoft předložil během soudního řízení, se konkrétně zmiňuje PlayStation 5 Slim. Vyjít má za nižší cenu (odhaduje se asi 10 tisíc korun).

Reklama

To by nebyl den, aby se na internet nedostalo něco málo ze zákulisí, soudního řízení, kde společnost Sony bojuje za to, aby Microsoftu neprošla obří akvizice studia Activision Blizzard. Tentokrát se jedná přímo o konzole PlayStation 5, v dokumentech, které Microsoft předložil komisi, se píše, že společnost Sony chystá ještě letos vydat PlayStation 5 Slim verzi. Konkrétně se v dokumentu píše:

očekává se, že koncem tohoto roku vydá PlayStation 5 Slim za sníženou cenu

Pokud se tedy užší konzole opravdu chystá, zmínka výše může odkazovat na cenu, za kterou se prodává digitální verze PlayStation 5. Tu aktuálně seženeme za 399$ (u nás lze sehnat za zhruba 10 tisíc korun). Slim verze by pak též mohla vyjít bez mechaniky, o tom už se před několika měsíci mluvilo, a pokud by hráči mechaniku nakonec chtěli, měla by jít nějakým způsobem jednoduše připojit. Zapomenout nesmíme ale na údajně připravovanou konzoli PlayStation 5 Pro, která má dorazit na konci roku 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama