Je potřeba PS Plus v Death Stranding?
i Zdroj: Spite.cz
Death Stranding Novinka Je potřeba PS Plus v Death Stranding?

Je potřeba PS Plus v Death Stranding?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 9. 2019 15:32

Už jen necelé dva měsíce a vyjde vysoce očekávaná survival akce Death Stranding od Kojima Productions. A my se právě dozvídáme odpovědi na starší otázky, bude potřeba PS+, když hra obsahuje online prvky?

Reklama

O debutové hře Death Stranding studia Kojima Productions toho víme hodně, některé otázky jsou však stále nezodpovězené. Bude potřeba předplatné PS Plus, když hra podporuje a využívá online prvky? PS Plus potřeba nebude. Jednoznačně to napsal sám Hideo Kojima na svém twitteru.

Některé tituly ikdyž nejsou multiplayerové a obsahují minimálně online funkcí tuto službu zkrátka vyžadují, Death Stranding ne. Jaké online prvky na nás čekají? Postupem ve hře se budeme moct podívat na souboj online hráče, který s bossem bojoval před Vámi, k dispozici budou i statistiky a hodnocení hráčů nebo důležité žebříky a turistické potřeby, které Vám online hráč může nechat pro případ nutnosti. Na některé z nich se můžete podívat zde, trailer tyto možnosti prezentuje.

Nutno také dodat, Death Stranding je GOLD, tedy vývojářsky hotové a připravené k vydání. To proběhne už 8.11. 2019 exkluzivně na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama