Novinka Jaké to je, když roky žijete v drsné věznici? To nám řekne simulátor Prison Survival: Architect of Crime

Jaké to je, když roky žijete v drsné věznici? To nám řekne simulátor Prison Survival: Architect of Crime

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 7. 2023 16:26

Vydavatelství PlayWay oznámilo jeden z dalších simulátorů, tentokrát se podíváme do obávaného vězení, kde cílem bude stát se králem. K tomu se ale musíme dopracovat, cesta to nebude vůbec jednoduchá. Představujeme vám Prison Survival: Architect of Crime.

Reklama

Hráči obecně mají rádi hry, které se odehrávají v útrobách věznic, samozřejmě pak o to více, když je hlavní protagonista sám vězeň. Jednou z takových je právě oznámený simulátor Prison Survival: Architect of Crime od polského PlayWay, ano opět od PlayWay, které je bohužel známé tím, že spousty svých her nakonec nikdy nevydá.

Cílem tentokrát nebude utéct, ale stát se králem věznice. K tomu se ale bude potřeba dopracovat. Tradičně už tak začínáme jako běžný zelenáč, nicméně abychom se dostali na vyšší úroveň, je potřeba začít kšeftovat, vyrábět drogy a najít si přátele přímo mezi bachaři. Pozor si však budeme muset dát na další vězně, kterým nedělá problém vrazit vám kudlu do zad. A co má pořádný vězeň? No samozřejmě velká tetování přes celá těla. Prison Survival: Architect of Crime Simulator vyjde “už brzy”, bohužel konkrétní datum ještě neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama