Indiana Jones vyjde údajně už na konci letošního roku
i Zdroj: Spite.cz / S využitím Gencraft
Novinka Indiana Jones vyjde údajně už na konci letošního roku

Indiana Jones vyjde údajně už na konci letošního roku

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 1. 2024 14:40

Indiana Jones, údajně s podtitulem The Great Circle, vyjde už na konci letošního roku! Překvapí nás Bethesda, a dočkáme se dalšího dobrodružství ještě tento rok?

Reklama

V posledních několika týdnech se internetem mihlo spousty zajímavostí ohledně chystaného projektu Indiana Jones. Oficiálně jsme se dozvěděli, že nám bude hra představena již zítra 18. ledna. Těšit se můžeme na detaily o příběhu, ale také gameplay ukázku. Před pár dny pak došlo k možném odhalení finálního názvu. Insider přišel s informací, že hra ponese název Indiana Jones: The Great Circle.

Na vývoji Indiana Jones se mají podílet hned 4 studia Bethesdy
i Zdroj: Spite.cz / S využitím Copilot

Na vývoji Indiana Jones se mají podílet hned 4 studia Bethesdy

Začne Xbox konečně vydávat velké a kvalitní příběhové hry? Podaří se mu dohnat vysokými investicemi konkurenci? Indiana…

14. 1. 2024 19:30

Otázkou však bylo datum vydání. Zatím co většina spekulací tvrdila rok 2025 a možná i více, důvěryhodný server Insider Gaming, který mimochodem vede stále neomylný Tom Henderson, tvrdí, že hra vyjde už na konci letošního roku! A my nemáme důvod nevěřit, i když samozřejmě kdykoliv může dojít k odkladu, což je dnes běžnou praktikou. Více se dozvíme již zítra ve 21:00 našeho času, Xbox odstartuje svoji první letošní konferenci, kde mimo Indiana Jones uvidíme také Avowed, Hellblade 2, Ara: History Untold a údajně dojde ještě na jednu hru, tu aktuálně nikdo nechce prozradit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama