Vše nasvědčuje tomu, že Indiana Jones dostane podtitul The Great Circle
i Zdroj: Spite.cz / S využitím Copilot
Novinka Vše nasvědčuje tomu, že Indiana Jones dostane podtitul The Great Circle

Vše nasvědčuje tomu, že Indiana Jones dostane podtitul The Great Circle

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 1. 2024 14:30

MachineGames světu již ve čtvrtek konečně představí projekt Indiana Jonese, a vše nasvědčuje tomu, že dostane podtitul The Great Circle.

Reklama

Chystaný projekt Indiana Jonese od studia MachineGames rozhodně patří mezi nejočekávanější hry. Oznámený byl stroze už před dvěma lety, k jeho odhalení ale konečně dojde už za několik málo dnů. Do kalendáře si zaškrtněte 18. ledna, kdy ve 21:00 našeho času, proběhne jedna z prvních letošních konferencí. O té už jsme informovali v úterý, na detaily mrkněte zde.

Teď už k hlavní zprávě. Hned několik na sobě nezávislých zdrojů přišlo se zprávou, že si MachineGames nechalo zaregistrovat ochrannou známku Indiana Jones: The Great Circle. Další zdroj pak přišel s webovou stránkou s názvem indianajonesandthegreatcirclegame.com (v tuto chvíli nedostupná). Vše tak nasvědčuje tomu, že známe finální název projektu Indiana Jones. Celou pravdu se snad dozvíme ve čtvrtek večer, podle všeho dojde na plnohodnotné odhalení včetně gameplay ukázky. Níže můžete alespoň mrknout na prozatím jediný teaser trailer - ten též něco málo prozradí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama