Horizon od Guerrilla Games ve stopách Assassin’s Creed? Na stole má být až 16 projektů z tohoto světa
i Zdroj: Guerrilla Games Studio
Novinka Horizon od Guerrilla Games ve stopách Assassin’s Creed? Na stole má být až 16 projektů z tohoto světa

Horizon od Guerrilla Games ve stopách Assassin’s Creed? Na stole má být až 16 projektů z tohoto světa

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 7. 2023 13:20

Podle důvěryhodného leakera je v plánů až 16 různých projektů značky Horizon. Upozorňuje však, že nejde nutně o videohry, seznam může zahrnovat knihy, seriál, film a různé menší odbočky pro VR či mobilní zařízení.

Reklama

Pokud bychom měli vyjmenovat hru, o které slyšíme snad každý týden, bude to série Assassin's Creed, nejvýdělečnější značka společnosti Ubisoft, která dříve vycházela každým rokem. Aktuálně je podle několika zdrojů ve vývoji až 11 dalších projektů, chybět nebudou mobilní, VR hry či různé multiplayerové odbočky. 

A ve stejných krocích by v budoucnu mohla jít také RPG série Horizon od Guerrilla Games. V původních plánech měla být hlavní trilogie, dodnes vyšly díly Zero Dawn a Forbidden West, zapoměnout pak nesmíme ani na VR titul Call of the Mountain či chystaný MMORPG projekt. V přípravě má být tedy ještě jeden díl, který by měl uzavřít trilogii a příběh Aloy.

Tím ale s největší pravděpodobností série neskončí, ba naopak pořádně začne, podle důvěryhodného leakera @Shinobi602, je na stole minimálně 16 projektů (nikoliv her) ze světa Horizon. Ty samozřejmě nutně nemusejí zahrnovat pouze velké hry, jistě mezi nimi objevíme několik VR titulů, stejně tak mobilních her. Dočkat se pak klidně můžeme deskové či karetní hry, ale i seriálu nebo filmu. Nabízí se otázka, má Horizon šanci nebo jde u veřejnosti i průměrnou značku? Upřímně, hra nás bavila, ale rozhodně nepatří mezi to nejlepší, co jsme kdy hráli. A co vy, jaký máte názor?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama