Helldivers 2: Zprávy z fronty: Automatoni jsou poraženi
i Zdroj: Arrowhead game studios
Helldivers 2 Novinka Helldivers 2: Zprávy z fronty: Automatoni jsou poraženi

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Automatoni jsou poraženi

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

9. 4. 2024 08:00

Hráčům Helldivers 2 se povedl další husarský kousek. Tentokrát se jim povedlo kompletně vyhladit jednu z nepřátelských ras. Tu nebezpečnější.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Poslední dva dny kolují po síti zvěsti ohledně další, veledůležité události. My nyní obdrželi oficiální vyjádření z Ministerstva Pravdy. Zpráva ohledně kompletního vyhlazení Automatonů se ukázala jako pravdivá!

Ano, spousta z vás tomu stále nehodlá uvěřit, ale je to tak. Automatoni jsou poraženi, nebo lépe řečeno, vyhlazeni. Kompletně, do posledního z nich. Můžeme otevřeně slavit a být rádi za naše odvážné Helldivery, kteří neustále podstupovali další a další nebezpečí. Je hlavně jejich zásluhou to, že Superzemě a demokracie má o jednoho protivníka méně.

Automatoni nám v posledních dvou měsících dávali opravdu zabrat. Dvakrát masakr na Malevelon Creeku, několikrát proražená fronta… bylo toho spousta. Tamní obyvatelé kolonií opravdu trpěli. Situace už mnohokrát vypadala beznadějně, nicméně, naši hrdinní Helldiveři to nevzdali a udatně bojovali dále.

Jejich výdrž a morální nadřazenost slavily úspěch. Automatoni padli a jejich údajně mocná říše leží troskách. Samotní Automatoni byli vyhlazeni a nyní se odeberou tam, kam po právu náleží. Do zapomění.

Nyní se naši hrdinové přesunou na Terminidí frontu, aby zde pomohli již nasazeným Helldiverům. Očekávejte další dobré zprávy. 
 

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Automatoni jsou poraženi
i Zdroj: Arrowhead Game Studios

Dodatek

Nevěřte informacím o novém, mocném nepříteli. Ministerstvo Pravdy takové zprávy označuje za zradu. Žádný nový protivník nehrozí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama