Helldivers 2: Zprávy z fronty: Získali jsme zpět Malevelon Creek
i Zdroj: Arrowhead Game Studios
Helldivers 2 Novinka Helldivers 2: Zprávy z fronty: Získali jsme zpět Malevelon Creek

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Získali jsme zpět Malevelon Creek

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

4. 4. 2024 08:00

Prvního dubna je sice datum, kdy se většina zpráv nedá brát vážně. Nicméně pro hráče Helldivers 2 toto datum bude znamenat něco speciálního.

Reklama

Upozornění: Článek popisuje události ve hře Helldivers 2, tedy žádné reálné události.

Občané Superzemě!

Datum 1.dubna je u nás obvykle spojeno s vtípky a žertíky. Tato zpráva je ovšem vážná a důležitá! Rychlý protiútok na frontě s Automatony měl za následek jediné. Malevelon Creek byl získán zpět!

Načasováni by nemohlo být lepší. Malevelon Creek se stal symbolem porážky a chaotického ústupu. Automatoni se v posledních týdnech zdáli neporazitelní a ani naši stateční Helldiveři s tím nic nezmohli.

Protiútok na Malevelon Creek obrátil stigma největší porážky v naše největší vítězství. Tato zpráva koluje už pár dní na síti a dává nám jistou naději na brzký konec bojů s Automatony. Tak si to aspoň přeje většina bojovníků z tamní fronty. 

I přes velké nadšení musíme zůstat na pozoru. Malevelon Creek je sice symbol, ale pořád jen jedna planeta. Boj s Automatony nekončí a je potřeba zůstat na pozoru. Nyní si ale můžeme v klidu říci, že citát: Pamatujte na Malevelon Creek, získala zcela jiný, pozitivní význam.

Helldivers 2: Zprávy z fronty: Získali jsme zpět Malevelon Creek
i Zdroj: Arrowhead Game Studios

DODATEK:

V době psaní tohoto článku panovalo ještě všeobecné nadšení. Bohužel, zprávy z fronty se velice rychle změnily. Kolují zvěsti o masivním protiútoku Automatonů na celé frontě. Jsou hlášeny maskované lodě, které se vynořily odnikud. Na planetách byly spatřeny nové zbraně. Boj nabírá nové obrátky a situace nyní vypadá velice špatně. Demokracie, stůj při nás...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama