Grand Theft Auto 6 má údajně při vydání stát 150$
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Grand Theft Auto 6 má údajně při vydání stát 150$

Grand Theft Auto 6 má údajně při vydání stát 150$

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 9. 2023 13:00

Zbláznili se v Rockstar Games nebo jde o vymyšlené informace? Na internet unikla údajná cenovka Grand Theft Auto 6. Podle všeho hráče vyjde na obrovských více než 3.000 Kč. Informaci se prozatím nepodařilo potvrdit.

Reklama

Vzpomínáte na ten povyk, kdy si hráči teprve nedávno stěžovali na zdražování her? Spousty velkých vydavatelů oznámilo, že “AAA” hry budou stát 70$. Některé dnes tolik již skutečně stojí, nicméně Rockstar Games údajně chystá něco, z čeho se asi většina posadí na zadek. Nově uniklé informace zmiňují chystanou cenu hry Grand Theft Auto 6 - prý nás vyjde na obrovských 150$ (v přepočtu asi 3.200 Kč). Nutno doplnit, že nejde o potvrzené informace!

K oznámení Grand Theft Auto 6 má dojít přesně 27. října
i Zdroj: Rockstar Games

K oznámení Grand Theft Auto 6 má dojít přesně 27. října

Ačkoliv to není oficiálně potvrzené, doporučujeme vám zaškrtnout si v kalendáři 27. října, právě v tento den má dojít na…

26. 6. 2023 07:30

Na pokračování slavné městské akce čekáme více než 10 let, jak dlouho je konkrétně GTA 6 ve vývoji není jasné, odhaduje se ale minimálně 6 let. Za tu dobu až dodnes měl vývoj stát neuvěřitelné 2 miliardy dolarů. Je právě cena za vývoj důvodem tak předražené hry? To není jasné, může se ale klidně jednat o cenu nějaké ze sběratelských edic. Celou pravdu bychom se mohli dozvědět ještě letos, k oznámení hry by mělo dle některých zdrojů dojít v průběhu října. Vydání GTA 6 má být naplánované na rok 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama