Grand Theft Auto 6 dostane již známou mechaniku z Red Dead Redemption 2. Co dalšího prozradil leaker?
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Grand Theft Auto 6 dostane již známou mechaniku z Red Dead Redemption 2. Co dalšího prozradil leaker?

Grand Theft Auto 6 dostane již známou mechaniku z Red Dead Redemption 2. Co dalšího prozradil leaker?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 10. 2023 07:30

Pozor na spoilery! Leaker na Redditu prozradil pár další detailů o Grand Theft Auto 6. Tentokrát se týkají jedné z hlavních postav. Nechybí pak ani informace ohledně nové mechaniky, která by se v GTA 6 měla objevit. Údajně si ji Rockstar vezme z Red Dead Redemption 2.

Reklama

Posledních několik dnů se zahraniční fóra doslova plní novými informacemi o Grand Theft Auto 6. Nikdo samozřejmě nyní nedokáže potvrdit, zda jde skutečně o reálné zprávy, zní však věrohodně. K poslednímu většímu úniku došlo v pondělí. Co tu máme dnes?

Na Redditu se objevil příspěvek, ve kterém autor tvrdí, “mám důvěryhodné zdroje, nemusíte mi to věřit, ale ti, co věří, tady jsou informace, které se ke mně dostaly.” @Snowk32 popsal některé úvodní mise, které nás čekají. Doslova v celém příspěvku tvrdí..


POZOR NA SPOILERY

Následující informace mohou spoilerovat nebo prozrazovat detaily, které očekáváme v samotném příběhu nového Grand Theft Auto.


Lucia

V GTA 6 se mají objevit dvě hratelné postavy, přičemž jednou z nich je Lucia. Tu jsme také mohli vidět na několika uniklých záběrech (záběry jsou z rané fáze vývoje). Nicméně, kdo je Lucia? Údajně bývalá vězeňkyně, která seděla za loupežné přepadení. Leaker pak tvrdí, že jde o matku dítěte, které opustila - jejího syna popř. dceru bychom měli vidět jen ve formě cut-scény. Lucia se z vězení dostane na podmínku a nenapadne ji nic lepšího, než to dát dohromady s Jasonem (druhá hratelná postava, obě pak můžete vidět společně v náhledovém obrázku). 

Nová mechanika v GTA

Leaker tvrdí, že si Rockstar Games vypůjčí z Red Dead Redemption 2 hned několik mechanik. Konkrétně vyzdvihl například možnost “dead eye” nebo režim pro vyhledávání míst. Dalo se čekat, že si tvůrci vezmou inspiraci právě u dokonalé westernovky Red Dead 2.

Úvodní mise

Dlouho jsme váhali, jestli vám sepsat detaily, které autor prozradil. Nakonec jsme usoudili, že ačkoliv nevíme, zda-li se zakládají na pravdě, je nebudeme zveřejňovat. Prozradíme jen, že jsou stále dohledatelné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama