Gears 6 budou možná odhaleny letos v létě
i Zdroj: Coalition Studios
Gears 6 Novinka Gears 6 budou možná odhaleny letos v létě

Gears 6 budou možná odhaleny letos v létě

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

5. 4. 2024 16:25

Fanoušci série Gears dlouho diskutují o možném vydání Gears 6. Po dlouhou dobu bylo ticho, ale to by se mohlo brzy změnit - možná dokonce už letos v létě.

Reklama

A zase ten Jeff Grub. Tentokrát se na Kinda Funny Xcast rozpovídal a zmínil, že by se letos v létě Gears 6 mohla dočkat představení. Minimálně aspoň teaser traileru. 

Byla by to dobrá zpráva. Studio Coalition patří mezi jedny z mnoha, které postihla vlna propouštění. Podle starších zpráv jim byly zrušeny dva projekty. Jeden menší a jeden větší. Vývoj se tedy plně soustředí na Gears 6. Už minulý rok kolovaly zvěsti, že je vývoj šestého dílu dál, než si většina lidí myslí. Jednou z mála informací o novém díle je, že nabídne otevřenější svět, než předchozí díl. 

Fanoušci se zajímají, jakým směrem se sága bude vyvíjet. Po třech hlavních dílech byl hlavní hrdina Marcus vystřídán svým synem ve 4. V 5 díle jsme si za Juniora zahráli jen na začátku a poté se příběh soustředil na Kait Diaz. 

Gears 5
i Zdroj: Coalition studios
Gears 5

Osobní poznámka autora článku: Já se na šestý díl série Gears docela těším, i když nepatřím mezi fandy změn, které nám byly představeny v 5. Otevřenější svět, podobně jako u Halo Infinite, dle mého nebyl krok správným směrem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama