Gears 6 vyjde v roce 2026, uvedl jeden z vývojářů The Coalition
i Zdroj: The Coalition Studio
Novinka Gears 6 vyjde v roce 2026, uvedl jeden z vývojářů The Coalition

Gears 6 vyjde v roce 2026, uvedl jeden z vývojářů The Coalition

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 10. 2023 07:00

Ve studiu The Coalition původně vznikalo hned několik projektů. Bohužel z důvodu nedostatku času, aktuálně pracují jen na novém Gears of War. Kdy vyjde? Rozmezí let je velké a to hlavně díky novému záznamu. Jeden z designérů na svém profilu uvedl, že nová hra od The Coalition vyjde v roce 2026.

Reklama

Na čem aktuálně pracuje studio The Coalition? Nějakou dobu se mluvilo například o zbrusu nové IP, nicméně později se objevila informace, že projekt byl zrušen a jediné, co zde vzniká je další díl populární akce Gears of War (Gears 6). O pokračování série Gears se v posledních měsících objevilo hned několik spekulací. Jako například, “série by se mohla vrátit zpět ke kořenům a bude více hororovější”, řekl bývalý vývojář Cliff Bleszinski. Aby bylo nové Gears hororové si přál dokonce sám šéf Xboxu Phil Spencer.

Gears 6 v otevřeném světě? Internetem kolují nadějné spekulace
i Zdroj: The Coalition

Gears 6 v otevřeném světě? Internetem kolují nadějné spekulace

Důvěryhodný insider Shpeshal Nick ve svém podcastu přišel s tvrzením, že by další díl série Gears of War mohl dorazit s…

28. 8. 2023 10:45

V srpnu se pak objevila zpráva, že by Gears 6 mohlo dostat otevřený svět. S informací přišel důvěryhodný insider Nick “Shpeshal Nick” Baker z XboxEra. Bohužel ani jednu zprávu se nepodařilo potvrdit a tak je nesmíme brát příliš vážně. Nakonec se začalo mluvit o údajném datu vydání. Hned několik zdrojů uvedlo, že Gears dorazí zhruba mezi roky 2024 až 2025. To se však neshoduje se záznamem jednoho z designérů z The Coalition Studio. Ten na svém ArtStation profilu tvrdí, že pracuje na nové hře, která vyjde v roce 2026. Kolik je na tom pravdy nevíme, každopádně se jedná o jedinou “oficiální” informaci ohledně údajného data vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama