Finanční zpráva Take-Two znovu naznačuje, že se GTA 6 dočkáme v roce 2024
i Zdroj: Rockstar Games Studio
Novinka Finanční zpráva Take-Two znovu naznačuje, že se GTA 6 dočkáme v roce 2024

Finanční zpráva Take-Two znovu naznačuje, že se GTA 6 dočkáme v roce 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 8. 2023 11:00

Take-Two Interactive se pochlubilo počtem prodaných kopií ze série Grand Theft Auto. Finanční výsledky pak udávají, že v roce 2024 dorazí něco velkého, očekává se až osmimiliardový zisk, což je o tři miliardy více než letos.

Reklama

Zhruba v polovině května jsme se věnovali finanční zprávě společnosti Take-Two, která jednoznačně naznačila, že bychom se už v roce 2024 mohli dočkat očekávaného Grand Theft Auto 6, vedení vydavatelství navíc potvrdilo, že se dočkáme “přelomových her”. A dnes tomu není jinak, znovu máme možnost nakouknout na finanční výsledky, ve kterých se znovu uvádí, že rok 2024 bude finančně velmi ziskový, oproti letošnímu roku se očekává až 3 miliardový nárůst (až 8 miliard dolarů) a o něco takového se pod Take-Two může postarat pouze legendární série GTA. Zpráva pak přinesla i pohled na počet prodaných kopií GTA 5 či kompletní série.

Rozpočet GTA 6 má údajně vyjít až na 2 miliardy dolarů
i Zdroj: Rockstar Games

Rozpočet GTA 6 má údajně vyjít až na 2 miliardy dolarů

Rockstar Games by mohlo být korunováno, pro nejdražší zábavní produkt v historii. Vývoj Grand Theft Auto 6, práce kolem a…

21. 7. 2023 12:37

Další oficiální statistiky

  • GTA 5 se za 10 let prodalo 185 milionů kopií
  • Celkově je série GTA na 405 milionech prodaných kopií

Grand Theft Auto 6 by mělo být podle několika důvěryhodných zdrojů oznámeno ještě v letošním roce, s vydáním se pak má počítat na Vánoce 2024, nicméně může se posunout na začátek roku 2025. GTA 6 nás údajně vezme znovu do Vice City, kde bychom se měli ujmout hned dvou hratelných protagonistů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama